Victoria Boyson

Rakkaat ystävät,

nimeni on Victoria Boyson. Pelastuin seitsemän vanhana, kun äitini johti minut Herran tuntemiseen ja esitteli minut parhaalle ystävälleen Jeesukselle. Aloin tehdä hengellistä työtä 13-vuotiaana käyttäen musiikkia apuna kertoakseni Jeesuksesta.

Lukion jälkeen kävin Trinity Bible Collegea Ellendalessa, Pohjois-Dakotassa, missä tapasin tulevan mieheni Steven Boysonin. Pian avioitumisemme jälkeen 1988, aloimme tehdä työtä yhdessä eri seurakunnissa ja eri toimintamuodoissa käyttäen jälleen musiikkia apuna.

Perheemme alkoi kasvaa 1990, kun saimme pikku Cassandra Maen, ja hänen veljensä Cody Robert seurasi perässä vuonna 1992. Cole Stephen and CailieEllen Shirley tulivat mukaan kuvaan vuosina 1997 ja 2000.

Vuonna 1992 meistä tuli nuorisopastoreita ja sitä seuraavina vuosina palvelimme eri seurakuntia. Vuonna 1999, kun palvelimme pienessä seurakunnassa Nebraskassa, Herra kehotti meitä jättämään tehtävämme ja muuttamaan Cedar Rapidsiin Iowaan työskentelemään yhdessä Francis Frangipanen kanssa. Hänestä tuli meille hengellinen isä ja ystävä ja hänellä on ollut erittäin suuri vaikutus meidän kehitykseemme uskovina ja Herran palvelijoina. Tuona aikana kehitin kirjoittajan lahjaani ja etsin kovasti Taivaallisen Isäni sydäntä.

Noin kolme vuotta sitten aloimme jälleen lähteä liikkeelle ja me olemme saaneet kokea voitelumme ja kykyjemme kasvua. Tuona aikana syntyi kirjani The Birth of Your Destiny, jossa pyrin antamaan yleiskuvan niistä monista vaiheista, joiden läpi Jumala on meitä vienyt, sen haasteista ja sudenkuopista.

Uskon, että meidän kutsumuksemme on tulla yhdeksi Kristuksen kanssa, rohkaista ja kouluttaa niitä, joiden on määrä olla työtovereitamme sadonkorjuussa, ja puhaltaa elämää toisten kutsumukseen. Ja me uskomme vahvasti, että Jumalalla on suunnitelma jokaista varten, ja meillä on halu nähdä Hänen suunnitelmansa käyvän toteen heidän elämässään.

Arvostamme teidän rukouksianne palvelutyömme puolesta ja toivomme, että voitte nauttia sivujemme annista.

Rakkaudella siunaten:
Victoria

Speaking Life Ministries

Boysonin perhe on sittemmin vuonna 2011 muuttanut Iowasta Teksasiin lähelle Houstonia.

Suomennetut artikkelit