Määrähetki, osa2

Douglas Clark: The Appointed Time

Joitain kuukausia sitten Herra alkoi puhua minulle kahdesta hengellisestä joesta, jotka virtaavat maan halki. Olin ymmälläni siitä, mitä näin. Juuri Elävien vetten virran yläpuolella leijui toinen samankaltainen virta. Herra sanoi minulle, että tämä virta edusti niitä voimia, jotka yrittävät päästä Jumalan päämääriin omin avuin. Olin järkyttynyt siitä mitä näin, mutta Herra lohdutti minua ja sanoi, ettei ollut mitään pelättävää, sillä kaikki on hänestä!

Se voi kuulostaa virheelliseltä lausumalta, sillä monenlaiset jumalattomat asiat ympäröivät meitä tässä maailmassa. Ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään eikä tule tapahtumaan, mitä Jumala ei ole sallinut tai suonut tapahtuvan. Raamattu ei kerro, että kun Aadam ja Eeva olivat tehneet syntiä, Jumala päätti lähettää ainoan Poikansa ihmiseksi, jotta hän kuolisi meidän syntiemme edestä. Ei, vaan raamattu toteaa: Hänet oli valittu jo ennen maailman perustamista, ja nyt aikojen lopulla hänet on tuotu julki teitä varten. 1.Piet.1:20.

On vaikea kuvitella, että Jumalallinen kaitselmus oli suunniteltu kokonaan ennen maailman luomista, mutta niin raamattu kertoo. Se tosiasia, että Jumala oli jo tehnyt suunnitelman Pojastaan Jeesuksesta Kristuksesta, että hänestä tulisi maailman Vapahtaja, antaa ymmärtää, että hän tiesi jo etukäteen jokaisen yksityiskohdan meidän olemassaolostamme mukaan lukien meidän maanpäälliset kömmähdyksemme. Hyvä uutinen on se, että Jeesuksen Kristuksen ristillä vuotanut veri on mitattu vastaamaan kaikkia meidän virheitämme, joilla on vieläpä oma roolinsa hänen tarkoitusperiensä toteuttajina.

Raamatun läpi kulkee kaksijakoisuuden punainen lanka. Oli Kain, joka tappoi hurskaan veljensä Aabelin. Oli Iisak, lupauksen lapsi, ja Ismael, orjattaren poika. Oli Jaakob, joka sai perinnön, ja oli Esau, joka myi esikoisuutensa vain tyydyttääkseen luonnollisen nälkänsä. Oli faarao, joka piti Israelin kansaa orjuudessa, ja oli Mooses, joka huusi: ”Päästä minun kansani!” Oli Daavid, joka oli Jumalan sydämen mukainen mies, ja oli Saul, joka luuli, että uhraaminen korvaisi kuuliaisuuden. Oli Saul, joka vainosi kristittyjä, ja oli Paavali, joka valmisti tietä ekklesian syntymiselle syvällisen ilmestystiedon kautta. Oli ensimmäinen aadam, jolla oli maallinen tarkoitus, ja oli toinen aadam, Jeesus Kristus, jossa ruumiillistui taivaallisen Isän muoto havainnollisesti koko ihmiskunnalle. On olemassa vehnää ja on olemassa rikkaviljaa, jotka molemmat kasvavat yhdessä elonleikkuuseen asti. On olemassa lampaat, jotka kuulevat Paimenen äänen, ja on olemassa vuohet, jotka eivät kuule. Kautta historian Jumala on nostanut esiin kunnian ja häpeän astioita, joilla kullakin on oma tehtävänsä Jumalan tarkoitusperien täyttämisessä (Room.9:21).

Pyhä Henki on osoittanut minulle, että monet, jotka nyt rakentelevat omaa valtakuntaansa, kääntyvät kerran Jumalan puoleen syvässä nöyrtymisessä ja murtumisessa. Sen jälkeen, kun he ovat käyttäneet väsyksiin asti hyväkseen jokaisen mahdollisen lihallisen keinon yrittää itse rakentaa Jumalan valtakuntaa, Pyhä Henki paljastaa heidän keinojensa erheellisyyden, kun hänen valonsa loistaa niiden yllä, jotka ovat olleet kuuliaisia ja jotka ovat olleet ulos kutsuttuja hänen tavallaan. Se mitä Pyhä Henki tekee maan päällä, loistaa silloin kirkkaasti vastakohtana kaikelle itse yrittämisen synkälle virralle.

Jumala ilmestyy kansansa kautta ja kun hänen suunnitelmansa nousee esille, se tapahtuu sellaisella voimalla, että hän tulee mahtavalla tavalla kirkastetuksi. Siinä hänen elämänsä tullee havainnollisesti esille kaikkien nähtäväksi. Tämä Jumalan ilmestyminen tuo mukanaan Jumalan korjaavat toimenpiteet myös niiden hyväksi, jotka ovat eksyneet omin avuin yrittämiseen. Kaikki se omatahtoinen heitetään siihen tuleen, mikä kuluttaa puun, heinän ja oljet.

Kolmantena päivänä ilmenee uusi ajatusmalli. Pyhän Hengen etenemisen eturintamassa ei olekaan enää Helluntai. On olemassa jotakin paljon syvempää, mihin Jumala on meitä kutsumassa, sellaista mikä ei muistuta lainkaan helluntaita. Monet eivät sitä ymmärrä, mutta se yhteisöllinen Jumalan ilmestyminen, mikä tulee, tapahtuu niiden kautta, jotka on erotettu Jumalan käyttöön ja jotka ovat eläneet yhteydessä häneen omissa pienissä lehtimajoissaan. Heissä on monia, jotka ovat kulkeneet läpi erämaan ja jotka ovat tulleet riisutuiksi kaikesta itsemääräämisestä ja kuoletetuiksi kaikista intohimoista, jotka johtaisivat vain omien valtakuntien rakentelemiseen. Heissä on monia, jotka nyt muistelevat Jumalan uskollisuutta erämaassa ja viettävät iloiten omaa Lehtimajanjuhlaansa. (Jatkuu)

Douglas Clark

Copyright © Douglas B. Clark 2010. Julkaistu luvalla. Douglas Clark’in kotikaupunki on Niles, Michigan. Hänen oma nettijulkaisunsa on: www.theinwardjourney.net

Advertisement
Kategoria(t): Douglas Clark. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s