Ole uskollinen kuolemaan asti

Peggy Kannaday: Be Faithful Unto Death, and Receive a Crown of Life

Rakkaat ystävät, tänä päivänä saa kuulla kaikenlaista opetusta. Meidän tulee oppia, mitä tarkoittaa ”älkää pelätkö”, koska pelko voi saada aikaan, että teemme vääriä ratkaisuja tulevina päivinä. Jeesus sanoo, että voitamme Saatanan Karitsan veren voimalla ja todistuksemme sanan kautta – jos emme rakasta omaa elämäämme, vaan olemme valmiit kuolemaankin. Meidän tulee päästä voitolle kaikesta ihmispelosta, kuoleman ja kärsimyksen pelosta, jotta voimme olla todellisia voittajia.

Mitä Jeesus sanoi lopun ajoista?

Älä yhtään pelkää sitä, mitä joudut kärsimään. Saatana on sulkeva muutamia teistä vankeuteen, jotta teitä koeteltaisiin, ja te joudutte ahdinkoon kymmeneksi päiväksi. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle voitonseppeleeksi elämän. Ilm.2:10.

Jumalan sana kertoo meille, että jos joku haluaa elää oikein ja elää jumalista elämää, hän joutuu vainotuksi. Meitä kehotetaan iloitsemaan tästä, sillä myös profeetat joutuivat kerran parjatuiksi ja vainon kohteiksi vanhurskautensa tähden. Se kuuluu asiaan. Ihmettelenkin oikeastaan, miksi yhä useammat meistä selviävät ilman, että heitä parjataan, vainotaan ja ilman että heidän kimppuunsa käydään, sillä sellaista tapahtuu tässä maassa ja kaikkialla maailmassa. Meidän ei tule ihmetellä, jos meistä levitetään valheita ja meitä vainotaan, mutta ihmetellä täytyy, jos niin ei tapahdu.

Kun Jeesus vaelsi täällä maan päällä, hän jatkuvasti varoitti omiaan ”uskonnollisista” ihmisistä, jotka eivät olleet mitään muuta kuin susia lammasten vaatteissa. Hän varoitti koko ajan tulevista vainoista, koettelemuksista ja kiusauksista, mutta hän kertoi myös, että meidän ei tarvitse olla huolissaan, koska hän on voittanut maailman.

Hän kehotti aina omiaan valvomaan ja rukoilemaan, elämään parannuksessa ja odottamaan hänen paluutaan 24/7. Kun opetuslapset kysyivät häneltä ihmisistä, jotka olivat kuolleet tornin sorruttua, ja halusivat tietää, olivatko nämä pahempia syntisiä kuin muut, Jeesus kehotti heitä tekemään parannuksen tai muuten hekin tuhoutuisivat.

Herra opetti opetuslapsiaan rukoilemaan: Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa. (Matt.6:10). Jospa osaisimme rukoilla Jumalan tahdon eikä oman tahdon, tietämyksen tai halujen mukaan. Isä tietää kaiken parhaiten ja me voimme luottaa häneen 100% kaikilla elämän alueilla, perhe-elämässä, työssä, paikkakunnan asioissa, oman maamme asioissa ja koko maailman asioissa. Meidän uskoamme kyllä tullaan koettelemaan, mutta rukoilen, että uskomme selviytyy siitä kaikesta läpi kuin puhdas kulta.

Herra kehottaa meitä kieltämään itsemme, ottamaan ristimme ja seuraamaan häntä päivittäin. Jumalan valtakunnassa kuolema saa aikaan elämää, ylös merkitsee alas, viimeinen on ensimmäinen ja köyhä on rikas.

Kuunnelkaamme Jeesusta, kun hän esittää meille, kuka on Tie ja Totuus ja kuka tuo meille Elämän. Eräs kuuluisa marttyyri sanoi kerran: ”Ei ole yhtään hölmöä luopua sellaisesta mitä ei voi pitää saadakseen sellaista mitä ei voi menettää.”

Jos kuolemme itsellemme päivittäin, Jeesus meissä kasvaa ja me itse pienenemme. Silloin muutumme Jeesuksen Kristuksen kaltaisiksi. Se on tavoitteemme. Kristus meissä, kirkkauden toivo.

Saarnat, joita kuulemme tänä aikana, ovat usein aika sekavia, mutta Jumala ei ole sekaisin. Hän on luonut totuuden hyvin kirkkaaksi, yksinkertaiseksi ja helpoksi ymmärtää sanansa kautta. Hän kertoi meille lukemattomia vertauksia lopun ajasta.

Muista niitä viittä viisasta morsiusneitoa, joilla oli aina öljyä varattuna. Meillä tulee olla Pyhän Hengen öljy palamassa koko ajan sydämessämme ja meidän tulee asettaa Jeesus Kristus ykköseksi elämässämme – nyt ja tänään. Meille ei ole luvattu huomista. Elämämme tulevat yksityiskohdat on tarkoituksella peitetty näkyvistämme, sillä meidän vaelluksemme tulee olla kokonaan uskon vaellusta. Kaikki ratkaisevan tärkeä on ilmoitettu kirkkaasti, mutta me vaellamme uskon varassa ja panemme joka askeleella luottamuksemme Herraan.

Missä on tämän päivän Joonat? Niniven asukkaat tekivät parannuksen – joka sorkka – vaikka olivat uskomattoman pahaa väkeä. Saakoon Herra nostaa esiin ne, jotka varoittavat amerikkalaisia samalla tavalla kuin Niniven asukkaita varoitettiin.

Jeesus sanoi: Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on lähellä!”

Emme halua kuulla sitä, mutta totta se on. Meidän kaikkien tulee tehdä parannus, sillä me kaikki olemme rikkoneet ja olemme Jumalan kirkkautta vailla. Meidän kaikkien tulee nöyrtyä, rukoilla ja etsiä Kaikkivaltiaan kasvoja ja kääntyä pois pahoilta teiltämme. Siinä tapauksessa Jumala lupaa, että hän kuulee meitä taivaastaan, antaa meille syntimme anteeksi ja parantaa meidän maamme (2.Aik.7:14).

Tämä on meidän ainoa toivomme.

Peggy Kannaday

Copyright © Peggy Kannaday. Julkaistu luvalla. Artikkeli on suomennettu Peggy Kannadayn blogista Happy707’s Blog

Advertisement
Kategoria(t): Peggy Kannaday. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s