Älkää mukautuko, osa1

Peggy Kannaday: Do Not be Conformed to This World

Rakkaat veljet ja sisaret, meidän ei ole määrä mukautua maailmaan. Tämä maailma ei ole meidän kotimme. Jos yritämme elää tämän maailman mukaan, silloin meistä tulee sopeutumattomia tulevaan uuteen maailmaan. Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä. Room.12:2.

Syntymästämme asti sielunvihollinen, joka on tämän maailman ruhtinas, yrittää jatkuvasti aivopestä meitä kääntääkseen meidät Kaikkivaltiasta Luojaamme vastaan. Vihollinen yrittää manipuloida ja kontrolloida meitä ja sillä tavalla pilata sen ihanan suunnitelman, joka Jumalalla on itse kutakin varten. Älkää antako pettää itseänne ja johdattaa itseänne lavealle ja helpolle tielle. Se vain johtaa teidät tuhoon, tyhjyyteen ja tappioon.

Jeesus Kristus on ainoa tie, totuus ja elämä ja jos mielimme seurata häntä, meidän tulee kulkea kaitaa ja suoraa tietä tässä elämässä. Hänen tiensä ei ole helppo, mutta se johtaa sellaiseen yltäkylläiseen elämään, mikä on vaivan arvoista.

Ihmiset tulevat vihaamaan sinua samalla tavalla kuin he vihasivat Herraa, kun hän vaelsi ihmisenä täällä maan päällä. Vaino Kristuksen tähden on kätketty kunnianosoitus ja apostolitkin iloitsivat, kun heitä vihattiin ja vainottiin ja heistä levitettiin kaikenlaisia valheita, sillä he tiesivät saavansa suuren palkan taivaassa.

Jos te kuuluisitte tähän maailmaan, se rakastaisi teitä, omiaan. Mutta te ette kuulu maailmaan, koska minä olen teidät siitä omikseni valinnut, ja siksi maailma vihaa teitä. Joh.15:19.

Läpi elämäni olen kohdannut ihmisiä, jotka ovat halunneet kontrolloida minua. Heitä kutsutaan joskus ”kontrollifriikeiksi”, mutta he peittelevät ja naamioivat intonsa hallita muita soveltamalla erilaista valehtelua, huijaamista ja petkuttamista varsin hienovaraisesti.

Yliopistoissa yritetään hallita ihmisten ajattelua ja saada ihmisten ajatusmallit sopeutetuiksi opettajien omiin malleihin. He käyttävät arvosanoja antaessaan perusteena sitä, miten pitkälle olet samaa mieltä heidän kanssaan.

Sitten kun pääset mukaan työelämään, kohtaat ihmisiä, jotka itsekkäin tavoittein pyrkivät kontrolloimaan sinua – he käyttävät ovelia rangaistuksia, jos et mukaudu heidän tahtoonsa.

Tosiasiassa on käynyt niin, että monissa kaupungeissa on niin voimakas kontrolli, että ihmiset, jotka ovat rehellisiä ja vahvasti oikeudenmukaisia, eivät ikinä pääse mihinkään korkeaan virkaan. Heitä painetaan aina alas niiden toimesta, jotka ovat vallan kahvassa.

Mutta sinun todellinen arvovaltasi on peräisin kirkkauden Herralta, joka yksin on voimallinen, kaikkitietävä ja kaikkialla läsnä oleva kaikkina aikoina. Saat huomata, että kun sinut torjutaan maailmassa, se samalla nostaa sinut voimallisempaan asemaan Kaikkivaltiaan silmissä ja hän voi käyttää sinua ihaniin tarkoituksiinsa.

Kun kuolet sille palkitsemis- ja rangaistussysteemille, jonka maailman ihmiset ovat pystyttäneet, ja kun kuolet omillekin toiveillesi ja kunnianhimollesi, silloin tulet valmiiksi olemaan Kaikkivaltiaan Jumalan, universumin Luojan käytössä.

Sillä se, joka tahtoo pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka sen minun tähteni kadottaa, on sen pelastava. Luuk.9:24.

Peggy Kannaday

Copyright © Peggy Kannaday. Julkaistu luvalla. Artikkeli on suomennettu Peggy Kannadayn blogista Happy707’s Blog

Mainokset
Kategoria(t): Peggy Kannaday. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s