Käytätkö aseitasi?

Peggy Kannaday: Are You Using Your Weapons?

Hyvät ystävät, nykyään Amerikassa raiskataan lapsia, heitä kiusataan, kidnapataan ja myydään seksiorjiksi ja yli 50 miljoonaa lasta on murhattu äitinsä kohtuun. Tämän lisäksi monet viattomat kristityt ovat joutuneet vaivihkaa tapahtuvan vaanimisen (gang stalking) kohteeksi kautta maan. Nykyään nämä vaanijat käyttävät sähkömagneettisia aseita ja muita seinien läpikin vaikuttavia korkeaenergisiä aseita. Nämä aseet saavat aikaan suurta vahinkoa, vaikka niiden ammukset ovatkin näkymättömiä.

Taisteluaseemme eivät ole ihmisten aseita, vaan niillä on Jumalan antama voima tuhota linnoituksia. 2.Kor.10:4.

Jos olet uskossa Jeesukseen ja luotat Kaikkivaltiaan voimaan, ei sinun tarvitse olla huolissasi, koska hänen aseensa ovat voimalliset ja niidenkin toiminta on näkymätöntä. Meidän aseemme eivät ole fyysisiä, vaan ne ovat voimalliset Jumalan avulla kukistamaan linnoituksia meidänkin toimintasäteellämme. Näitä linnoituksia voivat olla kontrollin henki, Isebelin henki, hajaannus, riitely, viha, tappaminen, varastaminen, tuhotyöt, petokset ja kaikenlainen paha. Meidän tulisi Kristuksen ruumiina alkaa kukistaa näitä linnoituksia ja julistaa, että Jumalan valtakunta hallitsee aluettamme.

Haluaako Jumala, että elämme tällaisten ilkivaltaisten voimien orjuudessa? Ei ikinä. Hän haluaa antaa kaikkein parasta rakkaille lapsilleen ja sen vuoksi Isä lähetti Jeesuksen kuolemaan puolestamme ja tekemään tyhjäksi kaikki Perkeleen teot, että me pääsisimme vapauteen.

Meille on annettu Jumalan valtakunnan avaimet ja minkä me sidomme maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä me vapautamme, se on vapautettu taivaissa. Jeesus rukoili: ”Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa.” (Matt.6:10). Herra haluaa, että etsimme ensin hänen valtakuntaansa ja hänen vanhurskauttansa ja hän pitää meistä huolen ja antaa meille yltäkylläisen elämän.

Jeesuksen kalliin veren kautta saamme voiman kukistaa kaikki vihollisen juonet. He voittivat hänet, Karitsan veri ja heidän todistuksensa toivat heille voiton. He eivät säästäneet henkeään vaan olivat valmiit kuolemaankin. Ilm.12:11. Meidänkin tulee rakastaa Jumalaa kaikesta sydämestämme – enemmän kuin mitään muuta.

Jos emme pelkää kuolemaakaan, kuten ei apostoli Paavalikaan pelännyt, silloin vihollinen ei voi manipuloida meitä minkäänlaisen pelon avulla. Paavali koki, että elämä on hänelle Kristus ja kuolema on voitto. Hän ymmärsi, että emme saa antaa valtaa pelolle kohdistui se sitten ihmisiin tai olosuhteisiin, vaan kannattaa pelätä ainoastaan Herraa. Meidän elämämme on kätketty Kristukseen ja kun kadotamme omat itsekkäät tavoitteemme Kristuksen asian vuoksi, silloin voimme löytää ylösnousemuselämän. Lähetyssaarnaaja Elliot sanoi, että ei ole yhtään hölmöä luopua sellaisesta, mitä ei voi kuitenkaan pitää, saadakseen jotakin, mitä ei kukaan voi ikinä ottaa pois.

Sillä se, joka tahtoo pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka sen minun tähteni kadottaa, on sen pelastava. Luuk.9:24.

Seurakunnan tulee ottaa arvovaltansa käyttöön ja alkaa rukoilla Jumalan tahdon mukaan. Meidän tulee sitoa, mikä on jo sidottu taivaassa, ja päästää vapaaksi, mikä on jo päästetty vapaaksi taivaassa. Meidän tulee sitoa viha, julmuus, hajaannus, riita, petos, ylpeys, Isebelin ja kontrollin henki, kilpaileminen, varastaminen, ahneus, tappaminen, tuhotyöt – tämä luettelo jatkuu loputtomiin. Sen lisäksi meidän pitää vapauttaa Pyhä Henki, rakkaus, ystävällisyys, myötätunto, yhteys, rauha, sopusointu, totuus, nöyryys, itsekuri, anteliaisuus, elämää luovat voimat, antaminen, rakentaminen, rohkaiseminen ja koko Kaikkivaltiaan voimavaranto meidän vaikutusalueellamme.

Mitä enemmän uskovat rukoilevat täydellisessä yksimielisyydessä, sitä enemmän Jumalan voimavaikutukset moninkertaistuvat. Totuus on, että 10 ihmistä, jotka ovat täysin yhtä mieltä, voivat saada miljoonat pakenemaan. Hallelujaa!

Korean Soulissa Yoidon Täyden Evankeliumin Seurakunnalla on 143 rukoushuonetta ympäri kaupunkia. Yöaikaan kaikkialla voi nähdä punaisia neonvalaistuja ristejä horisontin yllä ja tietää, että niiden alapuolella on rukoushuoneita. Nämä rukoushuoneet muodostavat jättikokoisen verkoston, joka ulottuu koko alueen yli, ja ne työntävät takaisin vihollisen joukot. Nämä rukoustaistelijat tuovat tilalle Tien, Totuuden ja Elämän ja synnyttävät uusia uskovia ja luovat herätystä omalla alueellaan.

Meidän tulee seurakuntana nöyrtyä ja rukoilla, etsiä Herran kasvoja ja kääntyä pois pahoilta teiltämme ja itsekkyydestämme ja meidän tulee tehdä parannusta siitä, että olemme jättäneet käyttämättä Jumalan voimalliset sota-aseet, jotka Herra on meille antanut, että niillä kukistaisimme alueellamme vallitsevat pimeyden linnoitukset.

Kun heräämme huomaamaan, mitä maassamme ja ympäri maailmaa nyt vaivihkaa tapahtuu, silloin voimme herätä horroksestamme ja tehdä parannusta ja Herra kuulee meitä taivaastaan, antaa anteeksi meille meidän syntimme ja parantaa meidän maamme. Ylistys hänelle!

Peggy Kannaday

Copyright © Peggy Kannaday. Julkaistu luvalla. Artikkeli on suomennettu Peggy Kannadayn blogista Happy707’s Blog

Mainokset
Kategoria(t): Peggy Kannaday. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s