Yksi profeetallinen sana

Dennis Cramer: Just One Prophetic Word can change everything

Seuraavassa on todistus, jonka sain eräältä avioparilta, joka oli mukana kokouksessa, jonka pidin viime vuonna. Toivon, että tämä siunaa sinua yhtä paljon kuin minua!

Denny

Yksi profeetallinen sana voi muuttaa kaiken
Kävit seurakunnassamme tammikuun 11.päivänä 2009. Kuuntelin sinua, kun profetoit eräille tuntemilleni henkilöille ja olin ihmeissäni, kuinka tarkasti tiesit heidän olosuhteensa ja kuinka julistit Jumalan heille suunnittelemia asioita, vaikka et tuntenut heitä. Olin aina suhtautunut vähän hermostuneesti ja epäilevästi sellaiseen profetoimiseen, koska olin nähnyt niin monta kertaa käytettävän sitä väärin. Kun profetoit miehelleni ja minulle, olin ihmeissäni, miten tarkasti puhuit meidän menneisyydestämme ja nykyisyydestämme ja – vaikka en tajunnut sitä ihan heti – myös tulevaisuudestamme.

Ensinnäkin Jumala käytti sinua puhuakseen meille meidän nykyhetkestämme. Puhuit meille niistä keskusteluista, joita olimme käyneet edeltävinä viikkoina ja kuukausina heti ensimmäisessä lauseessa:

Haluan sytyttää teihin uuden tulen ja antaa uuden valtuutuksen. Te olette molemmat aistineet muutoksen olevan tulossa, te olette molemmat keskustelleet eteenpäin ja ylöspäin menemisestä ja suuntautumisesta myös ulospäin ja sen Jumalan kutsun ja näyn toteuttamisesta, jonka Jumala on laskenut sydämellenne.

Yksi keskustelumme aiheista oli ollut ajatus muuttaa toiseen osavaltioon erääseen raamattukouluun. Kiinnitin huomiota tähän ja se vahvisti kovasti uskoani palvelutyösi aitouteen ja saatoin vähän rentoutua ja ottaa vastaan sen, mitä Jumala puhuisi. Jumala todellakin sytytti sydämemme palamaan häntä ja hänen työtään kohtaan tuona päivänä!

Vierailusi aikaan olin pari kertaa viikossa terapiassa johtuen PTSD:stä (post-traumaattinen stressihäiriö). Olin kamppailut itsetuhoisten ja masentuneiden ajatusten kanssa ja samalla jotkin fyysiset sairaudet painoivat päälle. Kokousta edeltävänä yönä heräsin taas klo 3:15 ja näin jotakin, mikä vaikutti suurelta mustalta linnulta ja jonka tiesin edustavan pahaa henkeä. Seuraavana päivänä sain kuulla tämän sinun suustasi:

Sinua on vaivattu öisin. Jokin henki ilmestyy makuuhuoneeseesi suunnilleen kolmelta yöllä, kello 3:15 aamulla, ja se alkaa hyökkäillä sinua vastaan aiheuttaen painajaisia ja muuta oireilua, ahdistusta ja stressiä ja rasitusta, joka jatkuu pitkin päivää. Viimeisten 9,5 kuukauden ajan olet todennut, että olet hyökkäyksen kohteena, ja teetpä mitä tahansa, et pääse vapaaksi, mutta Herra sanoo, että tänä aamuna on ratkaisu täällä – minä olen tämän asian ratkaissut, minä Herra Jeesus Kristus, ja minä väännän niskat nurin tältä pahalta hengeltä, joka sinua vainoaa, ja sinä saat nähdä, kuinka sinun ruumiillinen terveytesi kohenee, kuinka jokainen elin sinussa ja jokainen ruumiisi osa alkaa toimia niin kuin sen pitääkin ja sinä saat nukkua kuin pikkulapsi.

En ole sen koommin heräillyt öisin. Terveyteni on palannut ennalleen eikä minun ole tarvinnut kärsiä painajaisista eikä stressistä. Minulla ei ole enää ollut tarvetta mennä terapiaankaan ja terapeuttini oli varsin hämmästynyt tästä käänteestä eikä minulla ole tämän jälkeen ollut yhtään paniikkikohtausta! Olen saanut vapautua täydellisesti!

Siihen aikaan, kun olit käymässä, minulla oli menossa joitakin fyysisiä ongelmia ja kävin testeissä ja ultraäänitutkimuksissa, jotta ongelma selviäisi. Kävi ilmi, että vaiva oli gynekologinen ja kun sitä tutkittiin, he sanoivat, että on mahdollista, että en saisi koskaan lapsia – tai jos tulisin raskaaksi, se johtaisi keskenmenoon. Uskoin vuosien ajan, että olen jotenkin vammautunut lapsena ja että jotakin minussa oli pahasti epäkunnossa. Muistan erään lääkärin maininneen minulle asiasta, kun olin lapsi. Sinä sanoit, että ”Jumala antaisi meille monta poikaa ja useita tyttäriä” ja sitten kosketit vatsaani ja sanoit ”tosiasiassa juuri tästä kohdasta hän huolehtii” ja että hän antaisi myös ”useita hengellisiä poikia ja monia hengellisiä tyttäriä”. Sanoit sellaistakin, että Jumala tekee pieniä korjaustoimenpiteitä minun naisellisissa osissani. Sain huomata neljä viikkoa myöhemmin, että olin raskaana ja että hedelmöittymisen päivä ajoittui jonnekin 11. tammikuuta tienoille – juuri samalle päivälle, kun sinä vierailit seurakunnassamme. Kun menin lääkäriin raskauden toteamista varten, lääkärini suhtautui asiaan hyvin kielteisesti ja minun olosuhteitteni vuoksi raskaus oli todennäköisesti  kohdun ulkopuolinen ja oli hyvin mahdollista, että heidän tulee tehdä kiireellinen leikkaus, ja sen vuoksi hän lähetti minut heti ultraäänitutkimuksiin. Vaikka minulla oli suuri kiusaus alkaa epäillä Jumalan lupauksia, aloin toistaa sitä profetiaa, jonka olit tuonut esiin, ja tunnustaa sitä uskossa ääneen! Ultraäänitutkimus paljasti, että olin todellakin raskaana, mutta lapsi oli juuri siinä kohdassa, missä sen pitikin. Meille syntyi terve tyttölapsi lokakuun 22. päivä 2009. Hän painoi 3650 grammaa ja pituutta oli 52 cm.

Sinä kerroit meille myös, että meidät on kutsuttu nuorisotyöhön. Me olemme seurakuntamme nuorisopastoreita, mutta olimme monta kertaa epäuskoisina kyselleet, olimmeko todella oikeassa paikassa ja teimmekö oikeita asioita. Oli ihmeellistä kuulla sellaista Jumalalta tullutta rohkaisun sanaa ja saada varmuus, että olimme oikealla tiellä. Samana päivänä, kun kävin ultraäänitutkimuksessa ja sain tietää, että olen raskaana, minulla oli etuoikeus johdattaa eräs meidän nuorisoryhmässämme käyvä nuori sisälle uskoon. Siis fyysisiä ja hengellisiä lapsia!

Jumala on niin ihmeellinen! Monet muutkin profetian kohdat ovat toteutuneet ja siinä oli monia kohtia, jotka kuvasivat tarkasti menneisyyttämme ja nykyhetkeämme. Tunnemme itsemme niin siunatuiksi, kun olemme saaneet kunnian olla ottamassa vastaan sanoja Jumalalta sinun kauttasi ja kaikki tämä on merkinnyt suurta askelta eteenpäin ja muutosta meidän uskon vaelluksessamme ja palvelutyössämme.

Olemme todella kiitollisia sinulle, kun olet ollut kuuliainen Herralle ja olet käyttänyt lahjaasi ja toiminut palvelutehtävässäsi niin kuin pitääkin. Kiitos todella paljon! Olet esimerkki aidosta profeetasta ja sinun työsi tuloksena monien elämä muuttuu! Olkoon vuosi 2010 sinulle valtavan siunauksen vuosi – kaikilla elämäsi alueilla, kuten perhe-elämässäsi ja palvelutyössäsi!

Julkaistu luvalla. Dennis Cramer toimii pastorina Yhdysvalloissa, Pennsylvaniassa. Hänen nettisivujensa osoite on www.denniscramer.com

Advertisement
Kategoria(t): Dennis Cramer. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s