10 sanaa vuodelle 2010

Dennis Cramer: 10 Simple Words for 2010

Seuraavassa on tärkeysjärjestyksessä lueteltuina muutamia profeetallisia sanoja, jotka Herra antoi minulle vuotta 2010 varten koskien kaikkia uskovia. Haluan korostaa, että nämä sanat koskevat kaikkia uskovia kaikkialla – maailmanlaajuisesti.

Kaikille uskoville!

1. Kuuliaisuus! Kun jokainen uskova alkaa totella Jumalaa tai jatkaa tottelemistaan, paholainen pettyy pahan kerran, kun se huomaa epäonnistuneensa siinä, mitä se yrittää: tuhota ja viivyttää Jumalan tahdon toteutumista maan päällä. Yksinkertainen kuuliaisuus tuottaa valtavia hengellisiä voittoja. Paholaisella ei ole mitään toimivaa strategiaa, millä se voisi pysäyttää yhtään uskovaa, joka elää kuuliaisuudessa. Kuuliaisuus on avainsana vuodelle 2010. Kuuliaisuus on parempi kuin uhri ja Jumalan kuuleminen parempi kuin uskonnollinen uhraaminen. Aamen! Jokainen totelkoon Jumalaa.

2. Salaisuudet! Kun kukin uskova vaeltaa kuuliaisuudessa, Jumala alkaa tuoda julki palvelijoidensa kautta enemmän profeetallisia salaisuuksiaan, joita hänellä on varattuna vuodelle 2010. Tänä vuonna profeettojen hengellinen kyky profetoida kasvaa, kun he ottavat vastaan ja jakavat lisääntyvästi salaisuuksia seurakunnalle. Juuri samaa Aamos tarkoitti, kun hän sanoi: Ei Herra Jumala tee mitään ilmoittamatta suunnitelmiaan palvelijoilleen, profeetoille (Aam.3:7). Vuonna 2010 profeetat saavat tietää korkeamman tason salaisuuksia kuin ennen. Salaisuuksia paljastetaan profeetoille yksilöitä varten ja konferensseja, seurakuntia, valtioita, alueita ja jopa kansakuntia varten. Profeettoja nostetaan uudelle ja syvemmälle ilmestyksen tasolle. Näiden salaisuuksien kautta seurakunnat varustetaan palvelemaan maan päällä vuonna 2010 ja siitä eteenpäin. Seurakuntaa ei voida enää töniä sinne ja tänne! Varokaa!

3. Kuulosuojaimet! Kun kukin uskova vaeltaa kuuliaisuudessa, kaikki kielteiset ja kuuntelemista häiritsevät suojaimet, tukokset, esteet ja rajoittimet, jotka haittaavat Jumalan äänen kuulemista, tullaan poistamaan. Täydellinen profeetallinen käsityskyky (kuulo) palautuu seurakunnalle. Se kuulee paljon selkeämmin taas ja toimii paljon päättäväisemmin luottaen Herran sanaan. Morsian paranee hengellisestä kuuroudesta. Hän huudahtaa: ”Nyt minä kuulen taas!”

4. Kunnia! Tämä vuosi on kunnian osoituksia varten. Seurakuntien tulee antaa lisää kunnioitusta johtajilleen. Kenelle kunnia, sille kunnia, sanoo Herra. Jokaisen uskovan tulee jollakin tavoin osoittaa kunnioitustaan jollekin Jumalan palvelijalle, joka on ollut siunauksena hänelle. Vaikka sitten pitäisi kaivaa esiin asioita 30 vuoden takaa, anna siunauksesi ja kunnioituksesi sille, joka on ollut sinulle siunauksena. Vuonna 2010 jokaisen on määrä hoitaa pois kunniavelkansa – vuosi 2010 olkoon velaton – älä jää kenellekään kunniavelkaa – maksa velkasi, sanoo Herra! Haluan vahvasti rohkaista jokaista uskovaa kunnioittamaan ja siunaamaan jokaista Jumalan palvelijaa, joka on ollut avuksi hengellisessä elämässäsi. Mutta älä osoita kunnioitustasi vain saadaksesi jotakin lisää tai jotakin uutta, kunnioita ainoastaan ja siunaa heitä ja anna heille sen vuoksi, keitä he ovat ja mitä he ovat jo tähän asti sinulle tehneet.

5. Viisaus! Jumalan viisaus tulee kuuluville ja näkyville seurakunnan kautta ja sen sisällä ennennäkemättömällä tavalla. Seurakunnan on aika täydellisesti tajuta, mitä sanotaan Efesolaiskirjeessä: Näin myös avaruuden henkivallat ja voimat tulevat seurakunnan välityksellä tuntemaan Jumalan viisauden kaikessa moninaisuudessaan. Ef.3:10. Maailmanlaajuinen seurakunta tulee olemaan se tapahtumapaikka, missä Jumalan viisaus kuullaan ja otetaan vastaan sinunkin osaltasi vuodelle 2010. Jumala paljastaa viisautensa seurakunnassa ja sen kautta. Pahat henget vapisevat ja enkelit iloitsevat, kun Jumalan viisaus kuullaan ääneen lausuttuna ja ilmaistuna seurakunnan keskellä. Seurakunta tulee olemaan se paikka vuonna 2010 – se valokeila, missä saadaan kuulla, mitä Jumala on varannut maan asukkaille. Ihmiset alkavat puhua: ”Sait kuulla sen ensi kertaa täällä – seurakunnan keskellä!” Aamen.

6. Luovuus! Apostolit ja profeetat avaavat sen padon, joka on pidätellyt seurakunnalle varattuja uutta luovia profeetallisia ilmoituksia. Nämä eivät tule olemaan saarnoja tai opetuksia, vaan taivaasta tulleita voideltuja ja uutta luovia ”nyt”-ilmestyksiä, sananmukaisesti ”herätyksen sanoja”. Heidän sanoillaan on uutta elämää luova ulottuvuus – sananmukaisesti ”tulkoon olevaiseksi”-luonne, kun he profetoivat. Apostolit ja profeetat tuovat esille ja ilmaisevat enemmän uutta ilmestystietoa palvelutyössään vuonna 2010 kuin menneiden 10 vuoden aikana yhteensä! Ihmeellistä!

7. Media! Vuonna 2010 meidän tulee ottaa media haltuumme. Jokaisen kristillisen tahon, jonka on mahdollista päästä radioon tai televisioon, tulee tehdä se heti!

8. Pelko! Seurakunnan tulee tehdä parannusta pelkäämisen synnistä. Se on jo muodostunut epidemiaksi. Meidän tulee kaikkien päästä pois pelokkuudesta pelottomuuteen. Paholainen käyttää pelkoa ykkösaseenaan – ja se toimii!

9. Pyhyys! Seurakunnan tulee puhdistautua ”ruumiin ja hengen saastaisuudesta” (2.Kor.7:1). Sellainen tulee juuria pois perin pohjin.

10. Unet! Vuosi 2010 tulee olemaan vuosi, jolloin kaikki uskovat alkavat nähdä dramaattisesti lisääntyvässä määrin hengellisiä unia. Niistä 75% tulee olemaan erilaisia varoituksia. Olkaa tarkkana!

Toivottavasti tästä oli apua.

Dennis Cramer

Julkaistu luvalla. Dennis Cramer toimii pastorina Yhdysvalloissa, Pennsylvaniassa. Hänen nettisivujensa osoite on http://www.denniscramer.com/

Mainokset
Kategoria(t): Dennis Cramer. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s