Diane Cramer: On aika mennä eteenpäin

Diane Cramer: It’s Time To Cross The Line In 2009

Vuonna 2009 on aika ylittää maaliviiva. On aika saattaa päätökseen niitä tehtäviä, projekteja, tavoitteita ja päämääriä, joita Jumala on antanut tähän mennessä tehtäväksi ja koettavaksi. Enää ei pidä jäädä odottelemaan, viivyttelemään ja lykkäämään tuonnemmaksi. Nyt on aika juosta loppuun ne kilpailut, joihin olet osallistunut. Vanhat tavoitteet täytyy hoitaa pois alta, suorittaa loppuun ja tehdä valmiiksi Jumalan kunniaksi. On aika juosta entiset kisat maaliin, sillä Jumala tahtoo kouluttaa ja valmistaa kansansa uutta vaihetta varten. Se merkitsee uutta maratonia, joka koostuu voimasta, armosta ja ihmeistä.

Jumala valmistaa kansaansa myös siihen, että voisimme murtaa rintamalinjan ja tunkeutua vihollisen alueelle ennenäkemättömässä mittakaavassa. On aika päästää vangittuja vapauteen siinä määrin ja sellaisessa suuruusluokassa, että sitä ei nykyajan seurakunta ole vielä kokenut. Jumala haluaa kutsua kansansa kertausharjoituksiin, jotta he voivat vapauttaa kaikki, jotka ovat joutuneet okkultismin ja kulttien vangeiksi tai tyhjän uskonnollisuuden, pornon, pakkomielteisten käyttäytymismallien, addiktioiden, masennuksen, terveysongelmien, pelkojen ja köyhyyden vangeiksi. Tuhlaajapoikia ja -tyttöjä palaa tungokseen asti Herran luo, mikä saa heidän läheisensä iloitsemaan, sillä he ovat palavasti rukoilleet heidän paluutaan. New age -opit leviävät vauhdilla, mutta jättävät seuraajansa tyhjiksi, heikoiksi ja tilapäisten vastausten varaan. Evankeliumi tulee heidän luokseen elävänä ja johtaa heidät todelliseen vapauteen. Ovet avautuvat islaminuskoisten, skientologien ja mormonien pariin ennenäkemättömällä tavalla vieden totuuden ja pelastuksen noille ihmisille. Samalla kun pahan voima lisääntyy, lisääntyy myös seurakunnan voima ja vaikutus. Jumala tulee avaamaan ovia, joista useimmat eivät ole ennen käyneet sisälle. Hän valmistaa petettyjen ja kadotettujen sydämet kuulemaan ja ottamaan vastaan ilosanoman niin, että se johtaa heidät sananmukaisesti kuolemasta pelastukseen. Syntiset pelastuvat voimallisesti ja vapautuvat myös pahuuden kahleista, jotka ovat heitä sitoneet ja halvaannuttaneet, ja he saavat ottaa vastaan ikuisen pelastuksen Jeesuksen Kristuksen kautta. Jumalan ihmiset eivät enää leiki kirkkoa, vaan heidän on määrä olla tosi seurakunta.

Jumala varustaa palvelijansa sota-aseilla. Hengen miekka, Jumalan sana, tulee olemaan heidän tärkein hyökkäysaseensa. Seurakunta saa julistaa Jumalan sanaa eri tilanteisiin ja Pyhän Hengen voima tuo esiin välittömiä ihmeitä ja yliluonnollisia voimavaikutuksia ja ne ylittävät kaikki ihmisten odotukset. Jeesus lähetti sanansa ja niin tapahtui ja samoin käy Jumalan palvelijoille. Kristuksen opetuslasten pitää ottaa kirjoitukset niin intohimoisen todesta, että sanan nälkä ja tiedon tarve sanasta lisääntyy yleisesti seurakunnan keskellä. Jumalan sanan kautta tapahtuu tämä: Jos Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita (Joh.8:36). On tarpeellista odottaa, että tapahtuu mahdottomia asioita. On sovellettava uskoa käytäntöön, sillä Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo (Mark.9:23). Pyhä Henki pyyhkäisee yli maanpiirin lohduttaen, vuodattaen voimaansa ja virvoitustansa kuten aina ennenkin, mutta nyt rukouksiin vastataan, parantumiset ovat todellisia ja ilmapiiri muuttuu välittömästi, kun Jumalan sanaa julistetaan hänen pyhiensä toimesta.

Toisekseen myös ylistys ja palvonta ovat voimallisia ja olennaisia aseita, kun lähdetään toteuttamaan päämäärää: tunkeutumista vihollisen alueelle. Siitä tulee tehokas tapa ”vastustaa vihollista niin että se pakenee”. ”Jumala asuu kansansa kiitoksessa” – ”Onneni on olla lähellä Jumalaa” – ”Ilo Herrassa on väkevyytemme”. Jumalan ylistäminen täynnä palavaa intoa varustaa hänen palvelijansa voimalla ja ohjaa vanhurskasten askeleita, kun heidän sydämensä, mielensä ja korvansa ovat kääntyneet Herran puoleen. ”Heillä on huulillaan Jumalan ylistys …He panevat kahleisiin niiden kuninkaat ja lyövät rautoihin mahtimiehet”… (Ps.149:6-8) Tällainen palvonta on kuin Jumalan hengitystä, joka virkistää Kristuksen ruumista. Ylistys tuo happea seurakunnan elämään. Ihmiset täyttyvät ylitsevuotavasti hengellä ja voivat voimallisesti tehdä hänen tahtoansa. Hänen läsnäolonsa kautta monet kokevat virittymistä uudelle tasolle, kun he antavat aikaansa Jumalalle ja antavat Pyhälle Hengelle mahdollisuuden vierailla heidän luonaan.

Kaiken lisäksi mukaan tulee aivan uudenlainen ilo. Seurakunnan ei tarvitse haikailla mitään maailman mittapuun mukaista iloa, tyydytystä tai onnellisuutta. Ilo kumpuaa Jeesuksesta, hän antaa rauhansa ja hänen päämääränsä tulevat tärkeiksi. Elämästä tulee yltäkylläistä, mutta Jumala ohjaa meitä myös yksinkertaistamaan elämämme arkea. Se ei enää ole tarpeiden ja puutteiden täyttämistä, vaan se on tasapainoa ja paluuta perusasioihin. Jumalan valtakunta ei ole syömistä eikä juomista, vaan vanhurskautta, rauhaa ja iloa, jotka Pyhä Henki antaa. (Room.14:17) Meitä muistutetaan ihmissuhteiden tärkeydestä ja seurakuntalaisten palvelemisesta. Seurakunta kokoontuu kodeissa enemmän ja seurakuntaan syntyy aivan uusi perheyhteyden tunne. Vihollisen alueelta voitetut vastapelastuneet otetaan vaivattomasti vastaan tähän uuteen perheyhteyteen. Tästä muodostuu seurakunnalle uusi alku sen kaivatessa lisää voimaa ja elävän Jumalan läsnäoloa. Tämä myös laskee perustaa tulevaisuuden seurakunnalle, jonka on pakko mennä maan alle seuraaviksi vuosikymmeniksi. Tulevaisuuden näkyvä seurakunta tulee olemaan vain rapautunut julkisivu, joka kätkee taakseen ihmisen aikaansaaman kuoleman. Herran Jeesuksen elävä ja energiaa pursuava seurakunta tulee olemaan yhteiskunnasta ja sen hallinnosta poissuljettu yhteisö ja siksi sen kasvu ja hedelmällisyys toteutuu niissä ”salatuissa paikoissa”, jotka Jumala valmistaa kansalleen.

Lopuksi: seurakunta tarvitsee viittä erilaista palvelutehtävää, jotta se pystyy pääsemään vihollisen alueelle. Pastorit ovat ylityöllistettyjä ja venyneet jo ennestään eikä heitä ole varustettu tekemään yksin kaikkea. Tämän jälkeen ei hengellinen työ enää ole bisnestä, kuten on tavallista nykyään. Seurakunta tarvitsee sotilaallisen hyökkäysstrategian, jonka puitteissa se tekee keskinäistä yhteistyötä vapauttaakseen vihollisen vangitsemat uhrit. Tarvitaan voimakasta eteenpäin menoa niillä alueilla, missä pelastusoperaatioita pitää suorittaa ja tehdä saumatonta yhteistyötä paimenen, opettajan, evankelistan, profeetan ja apostolin kesken. Tämä on seurakunnan alkuperäinen toimintamalli, Jumalan täydellinen suunnitelma, ja Jumala haluaa, että se saatetaan voimaan nykyseurakunnassa. Seurakuntaa pitää kouluttaa tämän monipuolisen johtajuuden ja organisoinnin toteuttamisessa, mikä tuo esiin ylivertaisen tehokkaan seurakuntayhteisön näinä lopun aikoina. Surullista kyllä me olemme unohtaneet tai muuten laiminlyöneet tämän alkuperäisen mallin.

Valmistaudu etenemään ja ylittämään vuonna 2009 niitä rintamalinjoja, joita moniakaan ei ole ennen ylitetty. Seurakunnan on määrä tehdä uusia valtauksia ja uudelleenvaltauksia koskien niitä alueita, jotka kuuluvat Jumalan valtakuntaan. Jumalan suunnitelma tälle uudelle vuodelle on ravistella pois menneitä, saattaa päätökseen entisiä tehtäviä ja kohdistaa meidän huomiomme uusiin haasteisiin, lähtemään uusiin kilpailuihin kohti uusia maalilinjoja. Jumala haluaa olla seurakunnan kouluttaja, joka valmentaa jokaista lastaan, jotta tämä voisi osallistua olympialaisten mitalijahtiin, valtavaan voitolliseen vaiheeseen, missä maailmassa vaikuttavat pahuuden voimat nujerretaan ja Kristuksen ruumiin jäsenmäärä saadaan kasvuun, kun Jumalan ihmiset ”valmistavat Herran paluuta”.

…siitä lähtien julistetaan Jumalan valtakuntaa, ja jokainen tunkeutuu sinne väkisin. Luuk.16:16 KR33.


Sinulle, ihminen, on ilmoitettu, mikä on hyvää. Vain tätä Herra sinulta odottaa: tee sitä mikä on oikein, osoita rakkautta ja hyvyyttä ja vaella valvoen, Jumalaasi kuunnellen. Miika 6:8.

Jumala valmentakoon ja siunatkoon meitä kaikkia tähän.

Mrs. Diane Cramer

Dennis Cramer Ministries

Julkaistu luvalla. Dennis Cramer toimii pastorina Yhdysvalloissa, Pennsylvaniassa. Hänen nettisivujensa osoite on http://www.denniscramer.net/

Mainokset
Kategoria(t): Dennis Cramer. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s