Hyökkäys armolahjoja vastaan

Dennis Cramer: The Gifts Are Under Attack

Haluan, että olet ajan tasalla siitä, mitä Paholainen tekee juuri nyt seurakunnassa. Niin, kuulit oikein: Paholainen! Hänellä on menossa uusi ja salakavala hyökkäys seurakuntaa vastaan. Erityisesti se hyökkää Pyhän Hengen armolahjojen raitista käyttöä vastaan (ks.1.Kor.12).

Paholainen on aina vihannut profeettoja ja profetioita – ja ihan syystä. He kuulevat Jumalan äänen ja puhuvat Jumalan puolesta. Profetoimisen luonteeseen kuuluu rakentaa, kehottaa ja lohduttaa. Toisin sanoen profetoiminen on rakentavaa, se ravistelee hereille ja innostaa! Ei ihme, että Paholainen vihaa sitä ja niitä, jotka profetoivat. Hän ei selvästikään halua, että seurakunta rakentuu, että sitä herätellään tai innostetaan.

Muistakaamme, kuinka Jeesus kuvasi Paholaista. Jeesus kutsui häntä varkaaksi. Ei miksi tahansa varkaaksi, vaan oikein ryöstöliigan pomoksi. Jeesus sanoi, että ryöstäjä tulee tekemään rötöksiä – varastamaan. Jeesus kuvasi tätä vielä tarkemmin: hän tulee varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Paholainen haluaa saattaa Pyhän Hengen huonoon huutoon, kaivaa maata sen työn alta ja häpäistä Pyhää Henkeä. Se pyrkii päämääräänsä vaientamalla armolahjat.

Paholainen on antikarismaattinen
Olen täysin vakuuttunut siitä, että sen tähtäimessä tänä aikana on Pyhän Hengen yhdeksän armolahjaa. Uskon, että Paholainen vihaa näitä lahjoja. Uskon, että se haluaa nämä lahjat pois seurakunnan käytöstä kokonaan. Uskon, että se yrittää saada huonoon huutoon niiden toiminnan seurakunnassa – erityisesti juuri sinun seurakunnassasi! Uskon, että Paholainen haluaa, että armolahjat eivät lainkaan toimi sinun seurakunnassasi, vieläpä niin, että seurakunnassasi ei esiinny ollenkaan Pyhän Hengen ilmiöitä eikä voimaa.

Profeetan pyyntö
Kutsun jokaista teitä, jotka haluatte ottaa vastaan kaikki Pyhän Hengen armolahjat, seisomaan rinnallani. Kutsun jokaista teitä ottamaan tilanteesta vaarin ja puolustamaan Pyhän Hengen armolahjojen oikeanlaista käyttöä seurakunnassasi. Rukoile hartaasti, että niitä annettaisiin lisää. Rukoile, että karismaattiset pastorit alkavat joka puolella opettaa näiden voimallisten, mutta parjattujen lahjojen käytöstä. Rukoile erityisesti, että juuri sinun pastorisi alkaisi rohkaista seurakuntaa siihen, että seurakunta kutsuu Pyhän Hengen paikalle ilmaisemaan itseään (armolahjojen kautta) säännöllisesti.

Lopuksi haluan pyytää sinua itseäsi henkilökohtaisella tasolla harkitsemaan armolahjojesi käyttöä. Etkö voisi harkita asiaa ja olla esimerkki siitä, mitä todella tarkoittaa olla karismaattinen henkilö? Minä olen ylpeä siitä, että olen karismaattinen. En pyytele sitä anteeksi, en ollenkaan. Pyyteletkö sinä?

Toivon, että tästä on apua

Denny Cramer
Dennis Cramer Ministries

Julkaistu luvalla. Dennis Cramer toimii pastorina Yhdysvalloissa, Pennsylvaniassa. Hänen nettisivujensa osoite on http://www.denniscramer.net/

Advertisement
Kategoria(t): Dennis Cramer. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s